Petcu Georgiana

In primul rand, vreau sa specific ca nu prea ma pricep la a scrie ceva despre cineva in general… Insa despre Cristina scriu cu drag, fiindca este o persoana care isi da interesul in ceea ce face, m-a facut sa inteleg ca a manca sanatos poate insemna a manca ceva cu adevarat bun, chiar si dulce. Este omul ( si nu zic nutritionistul, pt ca iti intelege poftele si disperarea dupa mancare nesanatoasa) care te ajuta, te face sa intelegi anumite lucruri care nu ai de unde le afla, iar faptul ca tot timpul pastreaza legatura cu tine te ajuta foarte mult psihic si fizic, fiindac iti potolesti poftele cu ceva sanatos. 🙂

Te invata sa mananci sanatos, bun, frumos, usor. Practic, daca iti doresti cu adevarat o schimbare ea are solutie pentru orice problema ( fie timpul, faptul ca nu te pricepi la gatit sau pur si simplu dorinta dea gatii rapid). Cu siguranta am invatat multe lucruri si sunt abea la inceput. Voi continua colaborare cu drag si interes pentru sanatos, gustos si frumos. Multumesc,Cristina!!


Marta Anne – 6.5Kg

As putea spune ca regimul ales a fost perfect pentru stilul meu de viata alert si m-a format pentru mai departe intr-un stil de viata sanatos si gustos!

 


 

Olivia Dragnea

Cateva kg in plus par mereu usor de dat jos, dar nu si cand vrei sa te mentii la o greutate constanta. Ani de zile am experimentat zeci de diete iar efectul yoyo devenise cel mai crunt cosmar al meu

Pana intr-o zi cand am auzit-o pe Cris :” Oli, tu nu mananci cum trebuie.” Da, dar e mancare sanatoasa! ” O fi dar nu o faci corect” au urmat cateva saptamani de meniuri delicioase pregatite de Cristina, discutii pe mail, pe telefon, intalniri in oras, perioada in care am pierdut fara sa-mi dau seama acele kg in plus mancand exact ce imi place si intelegand ca totul consta in intelegerea si asumarea unui stil de viata sanatos.

Multumesc Cris, pt ca ai facut totul sa para atat de simplu ❤

IMG-20160707-WA0010


Nutritie Infantila- Alexia si Andreea -3 kg/luna

Inainte de a incepe aceasta dieta si inacelasi timp o colaborare cu tine , credeam ça viata noastra ( din ponct de vedere alimentar ) este ok avand cele trei mese de baza pe zi si gustare intre ele.
Dar aveam totusi o problema , fêtele mele se ingrasau. Luand légatura cu tine si cand am inceput sa complétez “jurnalul alimentar” am avut un soc. Practic degeaba ai mese régulate daca nu sti ce sa consumi si cum sa le asociezi. Iti multumesc din suflet pentru programul acordat , noi chiar l-am tinut toti pentru ça nu ai incotro ( sa stam toti la masa si sa mancam diferit fata de copii ) .
Alimentatia noastra acum este una sanatoasa , iti multumesc si pentru ideile de a gati sanatos am invatat multe chesti noi de la tine . In concluzie : iti multumesc ça existi in viata noastra!

 

Lasă un răspuns