Supă de pui cu tăiței din dovlecel

 

Este rețeta perfectă pentru zilele răcoroase. O supă caldă, o pătură și un film bun.

Ingrediente

  • un pui de țară ( din sursă sigură)
  • legume la alegere ( morcov, cartof, telina, albitura, dovlecel, ceapa, ardei etc)
  • 1 dovlecel mediu
  • sare, piper, patrunjel

Se prepară supa de pui. Se fierbe carnea, se spumează, se adaugă legumele. Intre timp se taie tăițeii din dovlecel ( folosind curățătorul de legume sau o răzătoare specială).

După prepararea supei , fie se servește cu tăițeii cruzi fie aceștia se adaugă în supă si se mai dă un clocot.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Alege un stil de viata sanatos!

Scapa acum de kilogramele in plus!

Începe acum!