img1457890831325-1

Sunt Cristina Toma – Nutritionist si om preocupat de echilibru, sanatate si frumos.

Filozofia mea e simpla: cu informatia corecta si ustensilele potrivite toti suntem proprii nostri terapeuti si calauzitori.

Mi-am inceput calatoria catre o viata sanatoasa inca din copilarie cand, din cauza problemelor digestive, a trebuit sa urmez un regim alimentar; datorita bunicii mele si a talentului sau in bucatarie, regulile impuse au fost inglobate in mese gatite corespunzator si cu gust. Am realizat ca o restrictie nu trebuie sa insemne  frustare ci poate fi doar o oportunitate de a “prezenta”, descoperi  si reinterpreta reguli si retete care sa serveasca obiectivului de sanatate. Astfel, a aparut intereseul meu pentru nutritie si despre cum poate fi implementata sanatos gustos si echilibrat in viata mea, a familie si a celor din jur, printr-o abordare holistica.

Dupa nasterea fetitei mele am decis sa-mi urmez in intregime pasiunea si m-am specializat in nutritie parentala si alimentatia sugarului si a mamei in cadrul Asociatiei SAMAS.  Sunt masteranda in Nutritie si Remodelare Corporala in cadrul UNEFS, masteranda in Comunicare in cadrul ASE si absolventa a cursul de Tehnician Nutritionist al scolii Fitness Scandinavia.

Procesul de invatare este continuu, dedicand zilnic cel putin 1 ora pentru citirea articolelor si site-urilor de specialitate.

In prezent, sunt Master trainer pentru modulul de tehnician nutritionist in cadrul Fitness Scandinavia, consultant nutritie al centrului de kinetoterapie Wellcare, al centrului de remodelare corporala AVRA, al programului de remodelare fizica Intense Fitness, al centrului de remodelare corporala Pearl Beauty Center si ofer consultanta nutritionala personalizata in cadrul cabinetului propriu tuturor persoanelor ce au nevoie de un instrument si o ghidare in acest sens.

Am colaborat cu Institutul National pentru Sanatatea Mamei si a Copilului din Bucuresti pentru intocmirea planurilor alimentare si recomandarilor nutritionale pentru copiii diagnosticati cu obezitate si fenilcetonurie.

Am prezentat in cadrul 8th International Congress of Physical Education, Sports and Kinetotherapy (ICPESK), National University of Physical Education and Sports, Bucharest, Romania, 14 – 16 June, 2018 lucrarea “Using A Ketogenic Diet For Autoimmune Thyroiditis”.

Am creat “Ghid de nutritie” recomandat, oferit si utilizat de Pearl Beauty Center in strategia aplicata pentru remodelarea si schimbarea vietii clientilor sai, cat si video-urile informativ – nutritionale din cadrul “Reset, slabeste destept”.

Toate aceste activitati si colaborari imi ofera zi de zi oportunitatea de a sprijini prieteni,  mame si familii sa-si schimbe  stilul de viata, sa se imprieteneasca cu mancarea sanatoasa, gustoasa si simpla, sa spulbere mituri alimentare si sa faca alegeri inspirate.

Consider ca notiunea “trebuie” se aplica doar atunci cand vrei sa faci ce-ti place si ce iubesti pentru ca numai atunci vei putea oferi ceea ce si altii au nevoie si tu vrei sa impartasesti.

Satisfactia oamenilor, zambetul lor, formarea obiceiurilor sanatoase si mentinerea acestora fara frustari imi dau forta si ma asigura ca fac ceea ce mi-am propus:  sa ajut, sa sustin, sa formez si toate acestea cu placere si pasiune.

Iubesc sa citesc, sa alerg in padure, sa meditez, sa gatesc ceva bun in fiecare zi si sa-mi sustin cursurille si workshop-urile in fata oamenilor pasionati si interesati.

Multumesc ca v-ati oprit pe site-ul meu!

Lasă un răspuns