img1457890831325-1

M-am tot gândit ce ar trebui să scriu aici care să te facă să te regăsești, să vrei să fii o prezență permanentă a acestui blog. M-am hotărât să renunț la o descriere impersonală și plină de date. Voi fi aici pentru tine, pentru momentale tale de inspirație sau pentru momentele noastre de dispute nutriționale.

Economist, specialist în marketing și comunicare, m-am hotărât să mă preocup mai mult și să aprofundez pasiunea mea pentru nutritiție, pentru un stil de viață sănătos și diversificat. Ceea ce s-a vrut doar o specializare personală a devenit o dependență informațională zilnică de care nu am „reușit” să scap și sper să nu se întâmple niciodată. Și când vezi că tot ceea ce înveți se poate aplica usor în viața personală și a celor de langă tine si chiar ai rezultate, nu te plictisești niciodată, atunci e clar: FĂ CEVA, NU RENUNȚA! Acesta a fost momentul în care am renunțat la titulatura de corporatistă și am hotărât că voi face ceva care să mă reprezinte și care fie drag sufletului meu.

Și iată-mă Consultant în nutriție, autorizat și recunoscut de Ministerul Educației și Muncii prin intermediul Fitness Scandinavia. Dar am zis să merg mai departe și să împart pasiunea mea celor dornici de informații nutriționale si iar “am dat” peste școala Fitness Scandinavia unde mi-au oferit ocazia să devin Master Trainer pentru modulul de nutriție, împarțind astfel din pasiunea mea.

Cu ajutorul acestui blog vreau sa aduc un parfum de sănătate oamenilor dragi, oamenilor ca tine, oamenilor care își doresc o viața sănătoasă cu nutrienți de calitate și activitate sportivă, toate personalizate și potrivite fiecărui stil de viață. Fie ca vrei doar să vorbim despre ceva anume legat de nutriție, fie că ți-ai propus să-ti schimbi stilul de viață și ai nevoie de un plan alimentar personalizat, fie că vrei doar puțină inspirație pentru mesele tale zilnice, aici e locul potrivit.

Simte și tu parfumul de sănătate! Mă poți contacta oricând la adresa contact@cristinatoma.ro.